Brian S Jensen

"...everything and more"

Contex A/S

..siden 1991

Ansat i 1991 som Elektronikmekaniker.

 

Arbejdsområderne har efterhånden bredt sig en del, så det nu spreder sig over alt lige fra almindeligt Elektronikmekaniker-arbejde, reparation af firmaets computere og andre elektroniske (og ikke elektroniske, for den sags skyld) -maskiner - herunder, CNC stanser, kopimaskiner, Pick & Palce robotter osv.

Programering og drift af vores SMD-robotter er også blevet en del af hverdagen.

 

Contex A/S er markedsførende producent af storformat scannere og stort set hele produktionen går til export. En del af produktionen er OEM produktion, her i blandt, HP.

BJ Data Teknik

..eget firma siden 1996.

Salg, reparation og servicering af alt indenfor IT-området.

 

Med udgangspunkt i min uddannelse som Elektronikmekaniker samt en mangeårig erfaring, arbejder jeg for både lokale erhvervsdrivende, såvel som private, som skulle ha' behov for hjælp til deres IT-udstyr.

Det spænder over alt lige fra almindelig fejlfindiing og reparation af computere (stationære og bærbare), salg af reservedele og tilbehør, fjernelse af virus, opsætning af mail, printere, netværk osv. osv.l

 

Det kan foregå på eget værksted, eller hjemme hos kunden - også weekend og aften timer.

 

Videoovervågning er også blandt arbejdsområderne - se dine kameraer på iPhone !

 

Vi kører med jævne mellemrum IT-undervisning under rolige og afslappede forhold - ring og hør hvornår næste hold starter. Tlf. 4019 3552

 

Se mere her : www.bjdatateknik.dk

 

Links

Herunder finder du links til lidt af det som vedrører mit arbejde.